Autonom RTU/Datalogger med GPRS, LoRa eller SigFox kommunikation

Autonom RTU/Datalogger med GPRS, LoRa eller SigFox kommunikation

Eyeo har ett brett sortiment med RTU/Datalogger för olika applikationer. De finns olika modeller som kan kommunicera via Sim-kort/GPRS eller de nya nätverken LoRa eller SigFox.

Sigfox är världsledande inom globala kommunikationslösningar för Internet of Things. Företagets lösningar visar på ett nytt och revolutionerande tillvägagångssätt för kommunikation mellan olika objekt och molnet. Sigfoxs programvara lyssnar och fångar in särskilt formaterade radiomeddelanden från hela världen med något så enkelt som ett silikonchip av samma typ du kan hitta i din egen fjärrkontroll. Den unika Sigfox-lösningen gör det möjligt för saker att konsumera så lite energi att batterier snart kommer att vara överflödiga och energiutvinnande lösningar kommer att driva dataöverföringen.
Sigfox nätverk finns nu i 32 länder, med mål att nå 60 länder under 2018, och täcker för närvarande 397 miljoner människor. Miljoner uppkopplade föremål finns redan registrerade i Sigfoxs nätverk över hela världen och gör det möjligt för företag att snabba på sin digitala omvandling, utveckla nya tjänster och skapa nya affärsmöjligheter.

Uttrycket Internet of Things, eller sakernas internet om du så vill, används för att beskriva processen där mätdata från fysiska, oftast ej datoranslutna, objekt fjärravläses och kontrolleras via internet.
Internet of Things kommer att förvandla våra liv under de närmaste 10–20 åren. Om de senaste 15 årens teknologiska utveckling har handlat om göra det enklare för företag och människor att utbyta information med varandra – Google, Skype, Dropbox etc – kommer nästa 15 år att handla om att göra det möjligt för den fysiska, ej datoranslutna världen att sända data till internet.
Tack vare Sigfoxs unika kommunikationslösning kan vi ge liv åt den fysiska världen på ett extremt billigt, energisnålt, miljövänligt och säkert sätt.

Välkommen att ringa oss på 0500 6000 22 så berättar vi mer om våra produkter och kommunikationslösningar.

Företaget grundades 2010 av entreprenörerna Ludovic Le Moan och Christophe Fourtet och har sitt huvudkontor i Labège nära Toulouse – Frankrikes “IoT Valley”. För mer information gå till www.sigfox.com.